Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τομεάρχης της ΝΔ: «Σακατέψτε στο ξύλο τα αναρχοκομμούνια»

Μετά τον ακροδεξιό Λαζαρίδη, τον γελοίο Φαήλο, τους υπουργοποιημένους Βορίδη-Γεωργιάδη, ορίστε και μια γεύση από Σιδέρη (τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας). Έτσι για να μην τρέφουν ορισμένοι αυταπάτες για το πραγματικό ποιόν της ΝΔ ως αδελφό κόμμα των νεοναζί Χρυσαυγιτών...

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ.
Με χουντοφασιστική φρασεολογία που θα ζήλευε μέχρι και ο Χρήστος Παππάς της Χ.Α, το θηλυκό ανθρωποειδές που ακούει στο όνομα "Χριστίνα Σιδέρη", λίγες μόνο ώρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από ομοϊδεάτες της, γράφει στο Facebook:
"Τι συλληψεις και πρασινα άλογα... δεν εχουμε χρηματα για τετοιες πολυτελειες... σακατεψτε στο ξυλο τα αναρχοκομμουνια που σπανε και καινε περιουσιες, να δω θα το ξανακανουν; Ξυλο μεχρι λυποθυμιας, αυτη την αντιμετωπιση αξιζουν και μονο αυτη...".
Θαυμάστε την!
Πηγή: Revoloution now
Και για να μηνπανικοβάλονται κάποιοι μπροστά στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει η Χ.Α. σε κυβέρνηση.
Συμμετέχει ήδη!
Ξυπνάτε! 

3 σχόλια:

  1. http://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27369&subid=2&pubid=32017969

    gdmn1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για να μην ξεχνάμε: Ο κ. Βορίδης που τα λέει τσεκουράτα και η ιστορική ΟΝΝΕΔ Πάτρας με τους Κενταύρους.

    Στο μεταξύ, η "νομιμότητα" επελαύνει κανονικά. Δακρυγόνα και ξύλο στη ΛΑΡΚΟ, τα ΜΑΤ σε ετοιμότητα έξω απ' την ΕΤ3 από χθες.

    gdmn1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ξέρουμε, φυσικά, το ποιόν της ΝΔ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.